Prinşi pe Razelm cu peste 200 de kilograme de peşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinşi cu plase ilegale FOTO Arhivă Adevărul
Prinşi cu plase ilegale FOTO Arhivă Adevărul

Joi, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviului Teritorial Poliţiei de Frontieră Tulcea aflaţi în acţiune pe malul lacului Razelm, de pe raza localităţii Sarichioi, au depistat două persoane cu vârste de 39 şi 29 ani, aflate într-o barcă tip lotcă din lemn cu motor.

În urma verificărilor a fost descoperită cantitatea de 253 kilograme peşte proaspăt, din specii diferite (şalău, caras, babuşcă), precum şi 10 bucăţi setci tip monofilament.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, evaluată la aproximativ 467 lei, pe care au predat-o spre valorificare unei societăţi comerciale de profil.
Persoanele în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare, pentru săvârşirea infracţiunii de „producere, import, deţinere, comercializare sau utilizare a uneltelor de plasă monofilament” şi pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit“.
 

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite