Patru localnici din Chilia Veche, acuzaţi că au tâlhărit doi turişti veniţi în deltă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instanţa tulceană a decis că cei patru pot fi cercetaţi în stare de libertate FOTO Arhivă Adevărul
Instanţa tulceană a decis că cei patru pot fi cercetaţi în stare de libertate FOTO Arhivă Adevărul

S-a întâmplat în noaptea de 5 spre 6 septembrie 2013: doi turişti care au venit în Delta Dunării, în Chilia Veche, au anunţat poliţiştii din localitate că au fost atacaţi de patru tineri care i-au bătut şi le-au luat trei telefoane mobile şi suma de 2.800 de lei.

Fapta s-a petrecut noaptea, în jurul orei 1.00, spun reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie. După câteva zile de cercetări, aceştia au reuşit să identifice cei patru suspecţi principali: este vorba despre Ionuţ Marcov (17 ani), Alexandru Borisov (22 de ani), Pavel Borisov (22 de ani) şi Dorin Cosmin Simionov (18 ani).

Cei patru au fost prinşi la începutul acestei săptămâni şi au fost reţinuţi în baza unei ordonanţe valabile pentru 24 de ore.

Marţi, cei patru au ajuns în faţa magistraţilor de la Judecătoria Tulcea, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a decis că cei patru pot fi judecaţi în libertate, dar au primit interdicţia de a părăsi ţara. Decizia poate fi atacată la Tribunalul Tulcea.

Mai citiţi şi:

Tâlhărie în Delta Dunării: ameninţat cu un topor şi un cuţit, a rămas fără portofel

Minor condamnat: tânărul din deltă acuzat de furt, tâlhărie şi conducere fără permis a primit pedepse care însumează peste 20 de ani de închisoare

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite