Scandalul familial din cartierul Dallas s-a lăsat cu patru ani de închisoare: femeie condamnată pentru că şi-a atacat soţul cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul a avut loc în cartierul Dallas din municipiul Tulcea FOTO Arhivă Adevărul
Scandalul a avut loc în cartierul Dallas din municipiul Tulcea FOTO Arhivă Adevărul

Tribunalul Tulcea a dat marţi o primă soluţie în dosarul în care Ingrid Florina Olteanu (36 de ani) este acuzată de tentativă de omor calificat.

Ingrid, femeia acuzată că şi-a atacat soţul cu un cuţit, a primit patru ani de închisoare. Pedeapsa a fost suspendată, tulceanca primind un termen de şase ani de încercare (timp în care va fi urmărită de cei de la Serviciul de Probaţiune). De asemenea, femeia are de achitat factura de la spital pentru operaţia soţului său: peste 2.000 de lei este datoria pe care o are Ingrid Olteanu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Fapta s-a petrecut în seara zilei de 12 mai 2013. Tulceanca s-a certat cu soţul ei, Silviu, din cauza unor datorii la întreţinere. Scandalul a avut loc în bucătărie, astfel că, la nervi, Ingrid a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe Silviu în abdomen, provocându-i o plagă la nivelul splinei.

Deşi iniţial ambii soţi au spus că e numai un scandal în familie, lucrurile nu au rămas aşa: bărbatul a ajuns la spital, iar specialiştii au stabilit că viaţa sa a fost pusă în pericol. Pe data de 13 mai Silviu a fost suspus unei intervenţii chirurgicale, iar la momentul de faţă este în afara oricărui pericol.

Ingrid Florina, soţia, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor calificat şi a primit patru ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă: ea poate fi atacată în termen legal la instanţa superioară.

Mai citiţi şi:

Scandal în cartierul Dallas din Tulcea: un bărbat a fost agresat de soţie

Scandal în cartierul Dallas: beat, şi-a lovit soţia cu o cană de porţelan în cap

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite