INCONŞTIENT Un tulcean fura componente din pasarela podului de cale ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost prins în flagrant (foto: IJJ Tulcea)
Bărbatul a fost prins în flagrant (foto: IJJ Tulcea)

A fost văzut de un agent de pază al unei firme din Tulcea care a sunat la numărul de urgenţă „112“. Marţi după amiază, în jurul orei 13.00, jandarmii tulceni au ajuns la faţa locului şi l-au prins pe tulceanul de 54 de ani care demonta componente metalice a podului de cale ferată.


Cu ajutorul unor chei fixe, bărbatul demonta componente din metal din pasarela pietonală a podului de cale ferată situat pe linia racord Tulcea Mărfuri – S.C. Alum S.A. Tulcea.
„Prejudiciul este estimat la aproximativ 4.500 lei, deosebit de grav fiind faptul că prin acţiunea bărbatului s-a pus în pericol siguranţa circulaţiei feroviare, care putea conduce la pagube materiale sau pierderi de vieţi omeneşti“, spune Marian Ciobotaru, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Tulcea.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, unde i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „Furt calificat” şi „Distrugere”. Actele procedurale întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite