GALERIE FOTO Nutreţ de 12.000 de euro pentru caii sălbăticiţi din Letea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia Vier Pfoten face provizii de iarnă pentru caii din Grindul Letea.  Transportul a inclus 90 de tone de nutreţ, respectiv 3.000 de baloţi, fiind prima din cele trei încărcături preconizate să ajungă la Letea în această toamnă.

Descărcarea nutreţului s-a făcut sâmbătă dimineaţă, cu sprijinul localnicilor şi primăriei comunei C.A. Rosetti. „Prin această măsură ne pregătim să ajutăm caii sălbatici să supravieţuiască condiţiilor vitrege din iarna şi, în acest fel, pădurea de la Letea nu va mai fi expusă riscului de a fi afectată de prezenţa cailor“, a declarat Kuki Barbuceanu, coordonator de programe al fundaţiei.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Toate cheltuielile legate de achiziţionarea şi transportul nutreţului, care s-au ridicat la 12.000 de euro, au fost suportate integral de Vier Pfoten.
Este al doilea an consecutiv când fundaţia se implică în asigurarea hranei pentru caii sălbăticiţi de la Letea pe timpul iernii. În decembrie 2010, Fundaţia a efectuat un transport de 105 tone de nutreţ, care a fost amplasat în 11 locuri situate la liziera pădurii.



Hrană pentru caii sălbăticiţi de la Letea
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite