FOTO În şedinţă ordinară: se pregăteşte din nou schimbarea viceprimarului Ovidiu Ghionu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţa din data de 30 ianuarie a durat câteva minute FOTO Adevărul
Şedinţa din data de 30 ianuarie a durat câteva minute FOTO Adevărul

În cursul săptămânii viitoare, mai exact pe data de 14 februarie, Consiliul Local Tulcea se va întruni, din nou, în şedinţă ordinară. După ce şedinţa din ianuarie s-a închis la cinci minute după ce a fost declarată deschisă, Executivul primăriei revine cu aceleaşi propuneri pe ordinea de zi.

În şedinţa de joi consilierii locali vor fi puşi în situaţia de a vota aceleaşi proiecte propuse în 30 ianuarie 2013.

Cele mai „sensibile“ proiecte sunt cele politice, legate de schimbarea celor doi consilieri locali excluşi din PPDD în ianuarie 2013 (Ovidiu Ghionu şi Iordan Chiriac). Cei doi urmeză să fie înlocuiţi cu Ionela Mazureac şi Marian Claudiu Bădescu.

Un alt subiect la fel de important din punct de vedere politic este schimbarea viceprimarului Ovidiu Ghionu (fost PPDD) cu Marcel Iordache (PPDD).

Amintim faptul că această ordine de zi nu a fost votată de majoritatea consilierilor locali în şedinţa din data de 30 ianuarie 2013, astfel că nu s-a mai putut trece la votarea fiecărui proiect propus de Executivul primăriei. Dacă această situaţie se repetă de trei ori, Consiliul Local va fi dizolvat şi se va trece la organizarea de alegeri anticipate.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite