O nouă tragedie pe drumul Tulcea - Constanţa: doi tulceni au murit în urma unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi nu au mai putut fi salvaţi FOTO Arhivă Adevărul
Cei doi nu au mai putut fi salvaţi FOTO Arhivă Adevărul

Accidentul a avut loc vineri seara, pe DN 22 (E87), şoseaua care leagă municipiul Tulcea de municipiul Constanţa. Doi tulceni au murit pe loc în urma impactului dintre maşina în care se aflau, un Peugeot, şi o cisternă.

Cei doi tulceni, Florin Baltă (54 de ani) din Tulcea şi  Niculina Onose (61 de ani), nu au mai putut fi salvaţi. Din primele informaţii, pe drumul dinspre Constanţa spre Tulcea, şoferul autoturismului marca Peugeot ar fi pierdut contolul volanului, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autocisternă, condusă regulamentar. Şoferul de pe autocisternă a declarat că nu a avut timp să evite Peugeotul în care se aflau cei doi tulceni.

DN 22 (E87) este unul dintre cele mai aglomerate drumuri naţionale din România. Este, de asemenea, una dintre cele mai periculoase şosele.

Zeci de persoane şi-au pierdut viaţa în ultimii ani pe drumul care leagă municipiul Tulcea de Constaţa.

În vara anului trecut, pe DN 22 a avut loc cel mai grav accident rutier al ultimului deceniu: 15 persoane au fost implicate în evenimentul rutier. Şapte persoane au murit pe loc în urma tragediei din august 2012, când trei autoturisme de lux s-au ciocnit în zona podului Cataloi. Şoferul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere, au aflat poliţiştii care au ajuns la faţa locului. Tânărul vinovat a murit în evenimentul rutier din data de 9 august 2012.

Pe acelaşi drum, în noiembrie 2009 un microbuz care efectua curse Tulcea - Constanţa s-a lovit de un TIR. Cinci persoane au murit în urma tragediei de la Piatra, după ce şoferul microbuzului a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un TIR care circula regulamentar. Şoferul microbuzului, cel care se făcea vinovat de accidentul rutier din data de 5 noiembrie 2009, a murit pe loc în urma impactului.

 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite