Constănţeanul căruia i s-au confiscat brazii: „Aşa am primit pomii, fără crotalii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazii au fost confiscaţi (foto arhivă)
Brazii au fost confiscaţi (foto arhivă)

Ion (40 de ani) din localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, a fost prins în timp ce vindea în piaţa din localitatea Jurilovca un număr de 77 de brazi fără sigilii crotalii. Poliţistul din Jurilovca a confiscat brazii şi i-a aplicat şi o amendă de 2.000 de lei.

Bărbatul care a rămas fără brazi, dar a primit şi o amendă serioasă spune că nu e vina lui că nu avea crotalii. „Eu am primit brazii de la Direcţia Silvică Doftana. Am un act prin care Direcţia Silvică transmite că brazii sunt achiziţionaţi legal, dar nu au crotalii din simplul motiv că nu mai aveau pe stoc la momentul respectiv. Cu semnătură şi ştampilă. Eu le-am prezentat absolut toate documentele legale, am toate actele care să demonstreze că am achiziţionat perfect legal aceşti brazi“, explică bărbatul.
Acesta spune că într-adevăr, Poliţia are dreptate să îl amendeze pentru că nu avea crotalii, dar pe de altă parte nici nu este vina lui că nu a primit aceste sigilii. De sâmbătă şi până astăzi constănţeanul se chinuie să îşi recupereze brazii de la Ocolul Silvic Babadag.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite