Carambol cu cinci mașini în Tulcea. Un autoturism s-a răsturnat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci mașini au fost avariate sâmbătă în Tulcea după un impact care a generat un lanț de tamponări. Pompierii au fost nevoiți să decupleze bornele a două autoturisme implicate.

„Este vorba de un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme. Trei erau parcate și două care se aflau un mers. Din cadrul detașamentului de pompieri Tulcea s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și trei subofițeri”, a explicat, imediat după accident, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Deltă. 

Un autoturism s-a răsturnat.

 Cici masini sunt avariate FOTO ISU Tulcea
Cici masini sunt avariate FOTO ISU Tulcea

Din fericire, nu au fost persoane încarcerate.

Pompierii au luat măsuri PSI, decuplând bornele a două autoturisme”, a mai precizat ISU Deltă.

Caramboluri cu victime

În urmă cu două luni, un carambol cu patru mașini s-a petrecut pe DN26, în județul Galați, din cauza șoferului unei autoutilitare care nu a păstrat distanța regulamentară în trafic. Trei persoane au fost rănite.

Din impact, ansamblul a fost proiectat pe sensul opus de mers, iar șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 37 ani, pentru a evita coliziunea, a tras dreapta de volan și a acroșat un cap de pod, aflat pe sensul său de mers. De asemenea, autoturismul lovit din spate a fost proiectat într-o autoutilitară, condus de un bărbat de 58 ani.

S-a întâmplat la câteva săptămâni după un accident în care au fost  implicate şase autovehicule, produs pe Autostrada Soarelui (A2 Bucureşti-Constanţa), la kilometrul 143, pe sensul către litoral, în zona localităţii Cernavodă. 

Mai multe persoane au fost rănite.

Recomandări ale Poliției

Polițiștii le reamintesc tuturor conducătorilor auto că, pentru deplasarea în condiții de siguranță, este nevoie de respectarea câtorva recomandări:

- Nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice ori a  substanțelor psihoactive!

- Adaptați permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și de trafic!

- Nu vă angajați în efectuarea de depășiri riscante sau neregulamentare!

- Respectați normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite