Bărbat din Tulcea, arestat după ce a turnat benzină pe fiul său și i-a dat foc. Băiatul a fost salvat de mamă

0
Publicat:

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Tulcea a fost arestat preventiv, după ce a aruncat cu benzină în holul casei şi pe fiul său şi apoi a dat foc. Flăcările care l-au cuprins pe băiat au fost stinse de mama sa. Victima a suferit arsuri pe o treime din suprafaţa corpului şi a fost dusă la spital.

Bărbatul a fost arestat
Bărbatul a fost arestat

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat de 50 de ani din localitatea Frecăţei este cercetat pentru violenţă în familie, în forma tentativei de omor calificat comis prin cruzimi.

 Potrivit anchetatorilor, în 30 septembrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a aruncat în mod intenţionat cu benzină în interiorul unui corp de clădire, dar şi asupra fiului său, în vârstă de 24 de ani, după care a aprins substanţa inflamabilă, provocându-i acestuia arsuri pe circa 20-30% din suprafaţa corpului.

 „Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că F.I., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat iniţial familia cu auto-incendierea sa. Ulterior, în condiţiile în care avea asupra lui substanţa inflamabilă şi în timp ce îşi ameninţa membrii familiei că le dă foc, a aruncat benzină în holul casei în care aceştia se aflau şi a aprins substanţa inflamabilă. Întrucât benzina a fost aruncată şi în direcţia lui F.V., articolele de îmbrăcăminte ale acestuia au luat foc, flacăra cuprinzându-i zona pieptului, a gâtului şi a braţelor. Intervenţia imediată a mamei lui F.V. a contribuit la stingerea focului care l-a cuprins”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, scrie news.ro.

Acolo a sosit un echipaj de ambulanţă care l-a transportat pe tânăr la spital. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat apoi Tribunalului Tulcea, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite