Bani pentru primăriile din judeţul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În şedinţa ordinară de Consiliu Local de săptămâna viitoare, aleşii judeţului vor vota proiectul de hotărâre referitor la repartizarea sumei reprezentând 20% din cota de 18,50% din sumele defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale, pe unităţi administrativ – teritoriale, pe anul 2013.

Consiliul Judeţean Tulcea va redistribui, astfel, banii primiţi de la centru către autorităţile publice locale.

Conform notei de fundamentare anexate la proiectul de hotărâre de Consiliu Local, această alocare financiară se va face pentru asigurarea cofinanţărilor pentru proiectele cu finanţare neramburabilă, aflate în derulare (fonduri structurale), pentru studii de fezabilitate şi priecte tehnice pentru obiective de investiţii, pentru finalizarea unor investiţii şi pentru plata arieratelor.

Sumele alocate din impozitul pe venit se ridică la 8,6 milioane de lei, iar din TVA – 9,2 milioane de lei, se arată în proiectul de hotărâre ce urmează să fie discutat în şedinţa ordinară din luna iulie. Click AICI pentru a vedea cum vor fi împărţiţi banii!

Mai citiţi şi:

Bugetul Primăriei Municipiului Tulcea, mai mare decât cel a Consiliului Judeţean. Iată cum vor fi împărţiţi banii în acest an!

ADMINISTRAŢIE Astăzi se votează bugetul municipiului Tulcea

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite