Bugetul Primăriei Municipiului Tulcea, mai mare decât cel a Consiliului Judeţean. Iată cum vor fi împărţiţi banii în acest an!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Tulcea împarte banii pe anul în curs: peste 140 de milioane de lei, bugetul pe 2013 FOTO Arhivă Adevărul
Primăria Tulcea împarte banii pe anul în curs: peste 140 de milioane de lei, bugetul pe 2013 FOTO Arhivă Adevărul

Bugetul prognozat de Consiliul Judeţean  Tulcea pentru anul în curs, aşa cum a fost aprobat în şedinţa ordinară din martie), este de aproape 117 milioane de lei. Bugetul Primăriei Municipiului Tulcea, aşa cum este el prognozat pentru 2013, este de aproape 143 de milioane de lei. Municipalitatea va discuta bugetul pe acest an într-o şedinţă programată pentru data de 11 aprilie 2013.


143 de milioane de lei este bugetul pe anul în curs. Oficialii primăriei fac referire, însă, la un excedent bugetar din anii anteriori (9 milioane de lei), ce ar putea fi folosit în acest an.

Pentru salarii, primăria aproximează că va cheltui 3,9 milioane de lei. De asemenea, sunt prinse în buget şi investiţii în şosele, trotuare, dar şi cheltuielile curente.

Peste 2 milioane de lei pentru stadionul Delta

Printre cheltuielile din acest an se regăsesc investiţiile în stadionul Delta (1 milion de lei pentru reabilitarea stadionului, un milion de lei pentru sistemul de iluminat şi peste 500.000 de lei pentru reabilitarea terenului de fotbal).

Cât costă lumina de pe străzi şi întreţinerea spaţiilor verzi

Pentru întreţinerea spaţiilor verzi se alocă suma de 2,8 milioane de lei, se arată în proiectul de hotărâre de Consiliu Local.

Iluminatul public va costa 2,6 milioane de lei şi aproape 2,7 milioane d e lei vor fi alocaţi pentru „alte activităţi de întreţinere a domeniului public“.

Salubrizarea străzilor va costa 2,1 milioane de lei, iar dezinsecţia, dezinfecţia, deratizarea se ridică la 1,3 milioane de lei.

Cât se va cheltui pe reparaţia străzilor

La capitolul Transorturi, se menţionează faptul că Societatea de Transport Public va primi o subvenţie de 4 milioane de lei.

Conform aceluiaşi proiect de hotărâre de Consiliu Local, pentru lucrări de reparaţii alei, trotuare, covoare asfaltice, plombe asfalt, etc se vor aloca peste 10 milioane de lei.

Facem precizarea că primăria municipiului a postat pe site-ul propriu proiectul de hotărâre referitor la bugetul pe anul în curs, astfel încât tulcenii pot vedea pe ce se va cheltui public în 2013.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite