BAC 2013 Au fost publicate mediile obţinute de elevii din toată ţara. Cine sunt cei mai buni zece elevi din judeţul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai buni zece elevi FOTO Adevărul
Cei mai buni zece elevi FOTO Adevărul

Pe site-ul bacalaureat.edu.ro au fost publicate astăzi mediile obţinute de elevii tulceni care susţinut examenul de maturitate în sesiunea de vară 2013. Oricine poate vedea, accesând pagina tulcea.adevarul.ro sau site-ul Ministerului educaţiei ce note a luat la acest examen.

În total, 57,85% din elevii care au susţinut examenul de bacalaureat în această sesiune au obţinut note de trecere. Dacă analizăm mediile obţinute de elevii din promoţia curentă, atunci procentul de promovare este de 64,98%, iar în cazul promoţiilor anterioare, procentul este de 28,5%.

Din cei 1.556 elevi aşteptaţi la examen, numai 1.395 s-au prezentat la probe. 161 de elevi au absentat, iar un elev a fost aliminat din examen după ce i-a sunat telefonul mobil. În total, 587 de elevi au fost respinşi (127 cu medii între 5.50 şi 6 şi 37 cu medii între 5 şi 5,49), iar 807 au promovat.

110 elevi au avut între 6 şi 6.49, 121 elevi au avut între 6.50 şi 6,99). 93 de elevi au avut între 9 şi 9,49 şi 27 elevi au avut medii între 9,5 şi 9,99.

Pe site-ul Ministerului educaţiei au fost publicate rezultatele obţinute de elevi la bacalaureat 2013.  Click AICI pentru a vedea notele obţinute de absolvenţii din acest an!

Elita judeţului: elevi de la Gheorghe Munteanu Murgoci, Spiru Haret şi Grigore Moisil

Printre primii zece elevi din judeţ se regăsesc nouă elevi de la cele trei licee situate în top în acest an: Liceul Teoretic Grigore Moisil, Colegiul Dobrogean Spiru Haret şi Liceul Teoretic Gheorghe Munteanu Murgoci din Măcin, dar şi un absolvent al Colegiului Delta Dunării din Tulcea.

Pe primele două locuri (ordonaţi alfabetic, pentru că sunt , de fapt, pe acelaşi loc), se regăsesc cei doi elevi care fac onoare judeţului Tulcea: Cristian  Constantin Topriceanu de la Colegiul Spiru Haret din Tulcea şi Cristina Ştefania Rădulescu, de la Măcin, care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat din acest an. Cei doi şefi de promoţie au confirmat şi la examenul naţional: au fost cei mai buni din judeţul Tulcea.

Pe locurile trei şi patru sunt două eleve de la Liceul Grigore Moisil: Nicoleta Gândac şi Alexandra Teodora Ifrim (cu mediile 9,86, respectiv 9,85). Tot cu 9,85, se situează printre cei mai buni elevi din judeţul Tulcea şi Ana Raluca Mihalcea, de la Colegiul Dorbogean Spiru Haret.

Pe următoarele locuri, cu 9,76, se află elevele Ioana Cristiana Greceanu de la Liceul Teoretic Grigore Moisil şi Eliana Rusu de la Liceul Teoretic Gheorghe Munteanu Murgoci.

Următoarele locuri sunt ocupate de două eleve care au obţinut 9,75 la examenul de bacalaureat din acest an: este vorba despre Florentina Ion de la Grigore Moisil şi Violeta Loredana Nechifor de la Colegiul Economic Delta Dunării.

Pe locul zece, tot printre fruntaşii judeţului, se află Mădălina Georgiana Colaxiz de la Colegiul Dorbogean Spiru Haret, care a obţinut media 0,73 după examenul din această vară.

Mai citiţi şi:

BAC 2013 Peste jumătate din elevii tulceni au luat examenul maturităţii: „Nu ne aşteptam la note aşa de mari la Limba Română!“

BAC 2013 Rezultate parţiale: elevii din Tulcea, în prima jumătate a unui clasament naţional. Creştere cu 18% la liceele tehnologice, scădere cu peste 20% la cele vocaţionale

BAC 2013 Cele mai bune licee din judeţul Tulcea: „Grigore Moisil“, „Spiru Haret“ şi „Gheorghe Munteanu Murgoci“ Măcin

BAC 2013 Lista ruşinii: în trei licee din Tulcea niciunul dintre absolvenţii din acest an nu a luat examenul

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite