Weekend cu mult teatru, muzică şi alte evenimente pe toate gusturile la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fely a impresionat la "Vocea României", iar vineri cântă în Bunker. FOTO: Arhivă
Fely a impresionat la "Vocea României", iar vineri cântă în Bunker. FOTO: Arhivă

Sfârşitul de săptămână oferă timişorenilor, pe lângă o vreme friguroasă şi chiar precipitaţii, şi nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber, cu muzică, teatru şi alte evenimente pe toate gusturile.

Vineri, de la ora 19.00, Teantrul Naţional vă invită la Sala 2 pentru o piesă consacrată, "Boala familie M". Avceasta nu este singura piesă de teatru pe care o puteţi urmări în prima seară de weekend: la sala Studio 5, TNT a programat, tot de la ora 19.00, "Dumnezeu e un mafiot", iar Auăleu Teatru ne cheamă în Scârţ pentru "O noapte furtunoasă", la ora 20.00 (este, de fapt, un weekend furtunos, piesa fiind jucată atât sâmbătă, cât şi duminică, de la aceeaşi oră). La Operă puteţi vedea, de la ora 19.00, spectacolul de balet "Carmina Burana", în timp ce Fiarmonica "Banatul" ne aşteaptă cu Suita „Carmen”.

Amatorii de distracţie pot găsi şi muzică live în localurile timişorene. În Bunker, de la ora 21.00, este programat un concert Fely and the Band, cu intrarea liberă, în timp ce în Setup concertează Robin and the Backstabbers. Intrarea costă 15 lei, iar fanii vor putea cumpăra şi noul album al formaţiei, “Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad”. Muzică live mai puteţi asculta, vineri seara, şi la Eve Fashion Lounge, Jazz Office sau Cafe de Paris.

Librăria "Cartea de nisip" are două evenimente frumoase sâmbătă: de la ora 11.00 începe atelierul de bijuterii şi ceasuri din lemn al lui Emil Kindlein, eveniment dedicat copiilor, iar de la ora 17.00 Uica Mihai ne invită la o excursie culinară prin Europa. Teatrul Naţional pune în scenă, de la ora 19.00, "Iată femeia pe care o iubesc".

Duminică, cei mici au două piese pe care le pot vedea la Teatrul Merlin: de la ora 11.00 se joacă "Doi purceluşi", iar de la 17.00 - "Scufiţa Roşie". Cei mari pot merge la sala Studio 5 a Teatrului Naţional unde, de la ora 19.00, se joacă piesa "Aeroport", dar şi la Cuib d'Arte, unde este programată o nouă reprezentaţie a "CUPLUtoniu - Furiile & Marele război".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite