Weekend cu concerte pe toate gusturile, DJ de renume, dar şi târg de suveniruri la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crush şi Alexandra Ungureanu. FOTO: Facebook
Crush şi Alexandra Ungureanu. FOTO: Facebook

Sfârşitul de săptămână oferă timişorenilor nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber, cu muzică şi alte evenimente pe toate gusturile, pe o vreme exact cum trebuie să fie vara: puţin peste 30 de grade Celsius şi cer senin.

Vineri, de la ora 20.00, în Zai Apres Cafe este programat un concert cu Big Brothers Band, iar în Daos, de la ora 21.00, vor cânta italienii de la Jadish. De la aceeaşi oră, în People Caffe, începe o seară de petrecere cu DJ care ştiu să facă atmosferă: warm up cu Chazzy Chaz, invitatul principal - Marika, afterparty cu DJ Kuky. Ceva mai târziu, în Pantheon, amatorii de distracţie sunt invitaţi la un concert Crush şi Alexandra Ungureanu.

Sâmbătă, de la ora 19.00, Al-Kimia vă invită la Grădina Arhidecţilor, pentru a cincea seară Secret Garden, eveniment dedicat muzicii electronice şi artelor vizuale. De la ora 22.00, în Daos, are loc un concert The OSGC featuring 1Leu, ultima oprire din turneul "The Need Money 4 Gas Tour". Ceva mai târziu, de la ora 23.30, în Heaven Outdoror Club începe Saturday Magic, cu invitatul special Jed Wong, un DJ cu origini tunisiene şi chineze, dar născut în Paris.

Amatorii de chilipiruri şi suveniruri pot vizita o nouă ediţie a târgului Expo Souvenir & Vintage, unde puteţi găsi obiecte handmade, suveniruri, vintage şi antichităţi are loc pe strada Alba Iulia, de vineri până duminică.

Şi, pentru cei care doresc şi au posibilitatea să plece la drum, la aproape 300 de kilometri de Timişoara, la Roşia Montană, este în plină desfăşurare o nouă ediţie a Fân Fest. Pe lângă multe alte activităţi programate pe tot parcursul weekend-ului, sâmbătă vor concerta Robin & The Backstabbers, Implant pentru Refuz, Luna Amară, Subcarpaţi, Aria Urbană, Silent Strike, Limun, Padre + Atomic Midget.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite