VIDEO „Suveran” reţinut la intrarea în ţară după ce a refuzat să prezinte documente de identitate: „Există vreun contract între mine şi statul român?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un român care se întorcea din Danemarca a fost reţinut la intrarea în ţară FOTO Facebook/Kokkinos Pusili
Un român care se întorcea din Danemarca a fost reţinut la intrarea în ţară FOTO Facebook/Kokkinos Pusili

Un român care se întorcea din Danemarca împreună cu soţia şi cei trei copii a fost reţinut la Nădlac de poliţiştii de frontieră maghiari după ce ar fi refuzat să prezinte documente de călătorie, susţinând că este din Tracia.

O familie formată dintr-un bărbat, o femeie şi trei copii a fost reţinută duminică seara de autorităţile maghiare, pe sensul de intrare în Romania, la punctul de frontiera Nadlac 2. Potrivit lugojinfo.ro, românul ar fi refuzat să prezinte documente de călătorie la intrarea în România, iar în momentul în care au văzut că spiritele se încing, poliţiştii maghiari au cerut sprijinul colegilor români.

Familia de români s-a baricadat în maşină, dar într-un final, poliţiştii de frontieră au reuşit să deschidă maşina şi l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 35 de ani, care ar fi originar din Fârdea. În final, familia de români a intrat în ţară, iar bărbatul a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare în care relatează incidentul, arătând că nu recunoaşte autoritatea poliţiştilor români.„Eu nu am făcut asta pentru mine, ci pentru a arăta că o bucată de plastic, care are un cod fiscal este băgat în comerţ prin acest nod portuar”, a arătat bărbatul în filmare.

VIDEO

TimişoaraPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite