VIDEO Sting concertează pe gratis, nu departe de Timişoara. Unde puteţi asculta “Every Breath You Take”, “Message in a Bottle” sau “Roxanne”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 24 noiembrie, Sting şi muzicianul jamaicano-american Shaggy vor susţine un concert gratis, în aer liber, în cadrul unui eveniment organizat la aniversarea unei loterii din ţara vecină.

Sting, muzician cu 16 premii Grammy, se află pentru a zecea oară pentru un concert Budapesta, capitala Ungariei. Prima dată a cântat în 1988, pe Nepstadion, alături de Peter Gabriell, Bruce Springsteen şi Tracy Chapmann, în cadrul unui turneu organizat de Amnesty International. Ultima dată a cântat în metropola de pe Dunăre în 2017.
 

De această dată, Sting este invitatul firmei Szerencsejáték Zrt, cea care oferă maghiarilor celebrul jos de loterie Hatoslottó. Loteria aniversează 30 de ani de la prima extragere. 

Alături de Sting se va afla şi muzicianul jamaicano-american Shaggy, de numele căruia se leagă hiturile “Oh Carolina”, “Boombastic”, “It Wasn’t Me” sau “Angel”.

Sting şi Shaggy au scos în aprilie 2018 un disc comun, intitulat “44/876”, iar acum cei doi se află într-un turneu mondial de promovare.

Pe lângă piesele de pe albumul nou, se vor auzi şi vehi hituri, precum “Every Breath You Take”, “Message in a Bottle”.

Înainte de concertul din Ungaria, Sting şi Shaggy au cântat în mai multe oraşe din Polonia. La Gdansk au deschis concertul cu “Englishman in New York” şi au încheiat cu “Fragile”, iar în cadrul spectacolului au mixat hiturile “Roxanne”,“Boombastick” sau "Angels".


 

Concertul avea loc în Piaţa Eroilor din Budapesta. În deschidere, de la ora 18.00, concertează formaţia Punnany Massif. Sting şi Shaggy vor urca pe scenă la ora 19.45 şi vor cânta până la ora 22.00.



În această perioadă, numeroşi români vizitează Târgul de Crăciun de la Budapesta, care s-a deschis încă din 9 noiembrie.
 

Budapesta este la trei ore de mers cu maşina, pe autostradă, de la Timişoara, şi cam două ore şi jumătate de la Arad şi Oradea. 

Citeşte şi:
 

FOTO Ungurii au dat startul sărbătorilor de iarnă. S-a deschis faimosul Târg de Crăciun de la Budapesta

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite