VIDEO Răzbunarea unui proprietar de vilă din cea mai bogată comună din Timiş: dedicaţie pentru primarul care nu a asfaltat strada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dedicaţia pentru primar a fost postată pe youtube
Dedicaţia pentru primar a fost postată pe youtube

Când spui Dumbrăviţa, comună aflată la marginea Timişoarei, spui bogăţie. Zona a cunoscut o puternică dezvoltare, fiind în imediata apropiere a Timişoarei. În cea mai bogată comună a judeţului sunt însă şi străzi care arată ca după război. Un localnic nemulţumit, i-a „copt-o” primarului, postând, pe youtube, un filmuleţ-dedicaţie.

Au investit zeci de mii de euro pentru a avea casa mult visată dar s-au trezit într-o locuinţă fără utilităţi, la care trebuie să ajungi prin gropi şi noroaie. Este drama locuitorilor dintr-un cartier rezidenţial de la Dumbrăviţa. Un proprietar care a investit în zonă în urma promisiunilor de investiţii în utilităţi a protestat chiar de ziua primarului, într-un mod inedit.

Omul a realizat un filmuleţ cu străzile pline de noroaie şi l-a postat pe youtube. Imaginile rulează pe melodia „Drumurile noastre”, a lui Dan Spătaru. „Este o melodie a speranţei celor 2.000 de proprietari care plătesc prin impozit ca cei 1.000 de proprietari din vatra veche să aibă şosele asfaltate, canalizări, parcuri pavate. Se apropie 20 de ani de conducere şi în curând de al şaselea mandat de primar al comunei însă realizările pe care le menţionează sunt relativ recente. Halal de zonă rezidenţială cu case de sute de mii de euro, însă lipsită de străzi, trotuare, canalizări. Dacă ritmul de dezvoltare e prea rapid, primăria trebuia să refuze atâtea parcelări, nu să facă promisiuni”, arată cetăţeanul nemulţumit.



Contactat telefonic, primarul Szilagy Geza a spus că nu a văzut încă dedicaţia, dar a declarat că zona la care se face referire în filmuleţ este în atenţia primăriei. „Terenul a costat în medie 30 de euro metrul pătrat. Ei şi-au cumpărat cu 20, iar acum aşteaptă. Am depus cereri de finanţare din bani europeni. Pe una din măsuri proiectul a fost respins, dar noi avem în vedere acea zonă. Prindem şi în bugetul local nişte bani şi o să facem acolo nişte investiţii”, a spus primarul singurei comune din România cu televiziune proprie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite