VIDEO Acuzaţiile oficiale aduse criminalului cu drujbă care a decapitat un om, nemulţumit de maşina cumpărată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorul crimei de la Sânandrei FOTO Daniel Dancea
Autorul crimei de la Sânandrei FOTO Daniel Dancea

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au făcut publice acuzaţiile oficiale aduse lui Doru Sebastian Munteanu, acuzat că a ucis un om tăindu-i capul cu drujba. Ucigaşul este acuzat de crimă cu premeditare.

Tânărul de 32 de ani acuzat de uciderea unui bărbat de 45 de ani de la care a cumpărat o maşină a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş pentru audieri. Între timp, procurorii au făcut publice acuzaţiile oficiale aduse ucigaşului, ale cărui fapte au fost încadrate la omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu.

„Din primele cercetări efectuate în cauză rezultă indicii temeinice că, în noaptea de 30/31.01.2019, o persoană de sex masculin s-a deplasat la imobilul din localitatea Sânandrei, jud. Timiş, în care locuia victima L.M.C., cu scopul de a o ucide. Acesta a tăiat cu drujba uşa de la intrare, pătrunzând în interiorul locuinţei, unde victima se afla împreună cu cei doi copii minori. În acele momente victima s-a trezit din somn şi a încercat să scape, fugind în grădina din spatele imobilului, însă a fost urmărită de făptuitor, care a ajuns-o din urmă si, folosind drujba, a ucis victima tăind-o în zona gâtului”, transmit procurorii.

Potrivit aceleiaşi surse, în cursul zilei de astăzi se dispune efectuarea în cauză a urmăririi penale faţă de suspect şi luarea măsurilor preventive care se impun.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite