VIDEO Cum arată criminalul care a decapitat un om cu drujba. Prima declaraţie a ucigaşului de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principalul suspect în crima de la Sânnandrei este ras în cap FOTO Daniel Dancea
Principalul suspect în crima de la Sânnandrei este ras în cap FOTO Daniel Dancea

Tânărul de 32 de ani acuzat că l-a omorât pe un bărbat din Timiş se numeşte Doru Sebastian Munteanu şi este din Arad. Victima, Mihai Laiu, avea 45 de ani. În momentul în care a fost prins, ucigaşul a declarat că s-a certat cu victima „de la o geantă cu droguri”.

UPDATE În urma audierilor, judecătorii au decis trimiterea criminalul cu drujba în arest preventiv, pentru 30 de zile. Arădeanul şi-a recunoscut senin crima, spunând că a fost vorba de un act de răzbunare, pentru că victima i-a vândut o maşină, marca BMW, defect, iar apoi nu a vrut să-i restituie banii. Doru Sebastian Munteanu  este acuzat de omor calificat cu premeditare şi violare de domiciliu.

Filmul crimei

Principalul suspect în cazul crimei de la Sânnandrei, judeţul Timiş, unde un bărbat a fost decapitat cu o drujbă a fost prins la scurt timp după comiterea crimei, poliţiştii găsindu-l pe stradă, cu drujba în mână şi plin de sânge. Potrivit unor surse judiciare, autorul crimei se numeşte Doru Sebastian Munteanu, are 32 de ani şi este din Arad.

Criminal Sanandrei FOTO Daniel Dancea

Potrivit primelor informaţii, mobilul crimei a fost o reglare de conturi. Mai exact, criminalul era nemulţumit de maşina cumpărată de la victimă şi a cerut să îi fie restituiţi banii. Pentru că nu a primit banii, în urmă cu mai mult timp a distrus maşinile victimei, iar joi dimineaţa, după ce a consumat alcool, criminalul a mers la casa lui Mihai Laiu şi i-a tăiat uşa cu drujba. Ulterior, a fugărit victima pe care a decapitat-o cu drujba. Cei doi copii ai victimei şi prietena unuia dintre ei au reuşit să scape, unul dintre fii victimei, în vârstă de 14 ani, suferind o fractură când a fugit.

Alertaţi, vecinii au sunat la 112, iar în drum spre locul crimei, poliţiştii l-au văzut pe criminal, pe stradă, cu drujba în mână şi plin de sânge. Ucigaşul a fost reţinut, iar potrivit unei înregistrări publicate de opiniatimisoarei.ro, imediat după ce a fost capturat, criminalul a declarat că disputa dintre el şi victimă a pornit „de la o geantă cu droguri”.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite