Un TIR de mare tonaj a circulat fără şofer pe un bulevard din Timişoara. „Superman“ a tras camionul după el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NUmărul lui Lorenzo de la Timişoara FOTO Ştefan Both
NUmărul lui Lorenzo de la Timişoara FOTO Ştefan Both

Magicianul timişorean Lorenzo a pus în practică unul dintre cele mai provocatoare şi complicate numere de magie executate până la ora actuală.

Premiera a avut loc la miezul zilei, în Timişoara, pe bulevardul Take Ionescu. Un TIR de 13 tone a fost pus în mişcare de Lorenzo care a levitat pe capota camionului de mare. Profitând de vreme excelente, sute de timişoreni au asistat la spectacol.

Magicianul a fost suspendat în aer, în poziţie orizontală deasupra tirului, aproximativ 15 de minute. Punctul de plecare a fost bulevardul Take Ionescu la intersecţia cu strada Baader, a urmat traseul până la Punctele Cardinale şi retur. Lorenzo s-a arătat mulţumit de cum i-a ieşit numărul. 

Pentru un efect mai spectaculos, camionul s-a deplasat pe bulevard fără şofer.

„Ei bine, a fost un număr de iluzinism, după cum bine ştiţi. Nu este vorba de puteri supranaturale, este un act artistic pregătit cu foarte mult timp. Norocul meu a fost că am găsit un partener de încredere care a crezut în creaţia mea artistică, ANG Logistic. Este o premieră naţională. Un astfel de număr s-a mai făcut doar la Londra, dar cred că actul nostru artistic a fost mai deosebit faţă de al lor. Cel mai dificil era cu cablurile de troleibuz, dar ne-am descurcat”, a declarat Lorenzo, după show.

Pe durata spectacolului, circulaţia pe bulevardul Take Ionescu a fost oprită de Poliţia Rutieră.

Show Lorenzo-Cristian la Timişoara FOTO Ştefan Both

Lorenzo practică magia de la vârsta de 14 ani, iar în prezent este singurul român membru al celui mai prestigios şi exigent club al magicienilor profesionişti din Europa - The Magic Circle de la Londra, fiind coleg cu renumiţii magicieni Dynamo şi David Copperfield.

Show Lorenzo-Cristian la Timişoara FOTO Ştefan Both

Citeşte şi:


Magicianul Lorenzo, singurul român coleg de club cu Dynamo şi David Copperfield: „Nu am puteri supranaturale, sunt doar bine antrenat”

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite