Număr de magie în premieră naţională: Levitaţie deasupra unui tir de 13 tone, aflat în mers, fără şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, de la ora 12.00, va avea loc o premieră în Timişoara, pusă în scenă de magicianul timişorean Lorenzo-Cristian, coleg de club cu renumiţii Dynamo şi David Copperfield..

Magicianul timişorean Lorenzo-Cristian va pune în practică unul dintre cele mai provocatoare şi complicate numere de magie executate până la ora actuală. Premiera va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, în zona bulevardul Take Ionescu şi Punctele Cardinale.

Un TIR de peste 17 metri lungime, patru metri înălţime şi o greutate de 13 tone va fi pus în mişcare de magicianul Lorenzo-Cristian care va levita înaintea acestuia trăgând în acelaşi timp autoutilitara de mare tonaj dupa el. 

Magicianul va fi suspendat în aer, în poziţie orizontală deasupra tirului, aproximativ 15 de minute.

“Astăzi tehnologia şi cercetarea ştiinţifică încă încearcă să creeze maşina care se conduce singură. Eu voi demonstra că prin arta iluzionismului, un tir de 13 tone poate fi pus în mişcare de o singură persoană care levitează deasupra lui. Cum este posibil acest lucru? Este secretul unui magician”, a declarat Lorenzo-Cristian.


Numărul magic a fost pregătit cu minuţiozitate în peste şase luni de zile, Lorenzo aflându-se în faţa unui record. 

“Vreau constant să stârnesc interesul românilor şi mă bucur că îmi pot pune în practică numărul la Timişoara, un oraş al premierelor europene. Magia este o artă, bazată pe creativitate şi imaginaţie, iar eu îmi doresc ca de la an la an să-mi depăşesc limitele şi să duc aceasta arta la cel mai înalt nivel atins vreodată de un român”, a mai spus Lorenzo.

Punctul de plecare va fi bulevardul Take Ionescu la intersecţia cu strada Baader urmând traseul până la Punctele Cardinale şi retur. Pe parcursul actului artistic, care va dura aproximativ 15 de minute, începând cu ora 12.00, circulaţia va fi blocată de echipajele poliţiei rutiere şi poliţiştii de la ordine publică.

Magicianul Lorenzo–Cristian practică magia de la vârsta de 14 ani, iar în prezent este singurul român membru al celui mai prestigios şi exigent club al magicienilor profesionişti din Europa - The Magic Circle de la Londra, fiind coleg cu renumiţii magicieni Dynamo şi David Copperfield.


Citeşte şi:


Magicianul Lorenzo, singurul român coleg de club cu Dynamo şi David Copperfield: „Nu am puteri supranaturale, sunt doar bine antrenat”
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite