Tur în exclusivitate în noul IKEA Timișoara, înainte de deschidere. Cum arată interiorul de 26.000 de metri pătrați VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IKEA Timișoara își deschide ușile clienților joi, 8 iunie, de la ora 10.00. Este al treilea magazin din România al companiei suedeze, cel mai mare retailer mondial de mobilă pentru casă.

Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both
Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both

Al treilea magazin IKEA din România, cel de la Timișoara, se deschide în două zile. Magazinul are o suprafață de 26.000 de metri pătrați și oferă o gamă largă de peste 8.300 de produse de amenajare a locuinței, cu design, funcționalitate și calitate deosebite.

Înainte de inaugurarea oficială de joi, 8 iunie, Adevărul a făcut un tur exclusiv în magazinul construit pe un teren care aparține de comuna Dumbrăvița, chiar la intrarea în oraș dinspre Calea Aradului.

Vă putem prezenta cum arată magazinul, labirintul dintr-un magazin IKEA, cum se îmbină simțul estetic cu nevoia de amenajare practică, dar pot fi descoperite și prețurile de pe etichete.

Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both
Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both

Iată câteva exemple. Scaune la 239 de lei, bucătărie completă la 4.378 de lei, masă plus două scaune cu 289 de lei, farfurie adâncă cu 2.90 de lei, duză pulverizator cu 24.90 de lei, plită cu inducție cu 239 de lei, dulap la 1.680 de lei, etajeră la 179 de lei, colțar extensibil cu 2.699 de lei, bilitecă Billy la 299 de lei, husă pilotă plus două fețe de pernă cu 99.90 de lei, masă cu două scaune și o bancă la 1.685 de lei,

Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both
Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both

Un Hot dog vegetal costă 2.50 de lei, meniu pentru copii cu 12 lei, iar chifteluțe vegetale (produs congelat) la 25 de lei. Opt chifteluțe cu vită și porc, 19 lei, o prăjitură cu migdale, 9.50 lei.

Cu ajutorul experților în design de la IKEA, viitorii clienți ai magazinului își vor putea configura și amenaja complet camerele, bucătăriile sau băile.

Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both
Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both

IKEA Timișoara a devenit cel mai sustenabil magazin al suedezilor din Europa de sud-est (IKEA SEE) atât prin standardele de construcție, cât și prin operațiunile de business.

A primit atât certificatul BREEAM (un sistem internațional care oferă certificare independentă de către o terță parte pentru evaluarea performanței în materie de sustenabilitate a clădirilor individuale, comunităților și proiectelor de infrastructură), cât și certificatul EWind pentru energie verde.

Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both
Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both

IKEA Timișoara este o investiție de peste 60 de milioane de euro care aduce în regiune în jur de 300 de noi oportunități de angajare.

„Eu și colegii mei suntem extrem de entuziasmați de faptul că, prin intermediul magazinului IKEA Timișoara, gama IKEA devine mai accesibilă pentru numeroșii locuitori ai Timișoarei și zonelor învecinate, inspirându-i și oferindu-le șansa de a se bucura de o viață mai sănătoasă și mai sustenabilă acasă (…) În total, magazinul Ikea Timișoara aduce în regiune 300 de noi oportunități interesante de angajare. Mulți colegi noi ni s-au alăturat deja în mai multe departamente, cum ar fi vânzări, logistică, relații cu clienții, restaurant și altele. În plus, în timpul procesului de construcție, au fost create peste 400 de noi locuri de muncă pentru constructori și alți furnizori”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager la IKEA Timișoara.

Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both
Ikea Timișoara FOTO Ștefan Both

Magazinul va fi deschis pentru cumpărători joi, 8 iunie, de la ora 10.00. Va fi deschis șapte zile pe săptămână, între orele 10.00-21.00 de luni până sâmbătă, iar duminica între 10.00-20.00.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite