Tupeu maxim din partea unui şofer de BMW: „Un nesimţit ordinar. Mai puţin şi intra în bloc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea cu BMW-ul parcat la intrarea în bloc nu mai are nevoie de comentarii FOTO Cristian Chira
Imaginea cu BMW-ul parcat la intrarea în bloc nu mai are nevoie de comentarii FOTO Cristian Chira

Şoferul unui autoturism BMW a oferit miercuri dimineaţă o mostră de „bun simţ”, parcându-şi bolidul pe trotuar, chiar în uşa unui bloc. Un cititor „Adevărul” a surprins maşina parcată ilegal şi a transmis fotografiile pe adresa redacţiei.

Intrarea unui bloc situat în intersecţia străzilor 16 Decembrie şi Reşiţei, din Timişoara, a fost trasnformată în parcare de către un şofer cu tupeu. Maşina a fost parcată chiar la urcarea pe trecere de pietoni din intersecţie, în uşa de intrare în bloc. „Puneţi vă rog asta în ziar .Aşa a parcat un şofer în faţa blocului meu. Un nesimţit ordinar. Mai puţin şi intra în bloc”, a scris Cristian Chira, timişoreanul care a transmis redacţiei „Adevărul” imaginile cu şoferul indisciplinat.

Imaginea BMW-ului „cocoţat” pe trotuar, la intrarea în bloc, nu este o excepţie. Aproape zilnic, pe reţelele de socialiare sau pe internet sunt postate imagini cu şoferi indisciplinaţi care parchează sfidând bunul-simţ. Pentru şoferii care parchează încălcând regulile a fost construită şi o pagină de Facebook: „Ai parcat ca un bou”. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite