Timişorenii au făcut rost de brazi după ce comercianţii şi-au abandonat marfa în piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de brazi au fost abandonaţi în pieţe
Sute de brazi au fost abandonaţi în pieţe

Sute de timişoreni au avut parte de o surpriză imensă când au dat peste brazi abandonaţi în pieţe de către comercianţi. Cine nu a prins un brad s-a bucurat  cel puţin de o crenguţă.

Încă de la primele ore ale dimineţii de Crăciun, zeci de comercianţi care au făcut un ban cinstit, în luna decembrie, din comercializarea de brazi şi-au strâns lucrurile şi au plecat. Ca şi anii trecuţi, mulţi dintre aceştia au avut prea multă marfă pe stoc, astfel că nu au reuşit să vândă toţi brazii. Decât să care coniferele cu ei, oamenii şi-au abandonat marfa în piaţă dar, culmea, nu au călcat brazii în picioare, cum făceau până acum. Astfel, eşecul unora în afaceri a fost bucuria altora.

image

Voioşi, timişorenii care nu au avut, până de dimineaţă, un brad în casă au luat conferele din piaţă gratuit, ba chiar unele dintre mărfuri aveau şi o folie protectoare pe ele. În total, în Piaţa 700, mai bine de 500 de brazi îşi aşteptau de dimineaţă stăpân. Cine nu a prins un brad a reuşit să plece din Piaţa Iosefin cu crenguţe de brad. Au fost de găsit şi brazi înalţi de trei metri, cât şi conifere care nu erau mai mari de 50 de centimetri. Pe de altă parte, o asemenea ofertă specială nu a fost de găsit în pieţele de cartier, cum ar fi Piaţa Doina şi Balta Verde.

image

Dacă de dimineaţă în pieţele centrale existau destui brazi fără proprietar, în urma shopping-ului gratuit care a avut loc, în urmă, a rămas doar mizeria.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite