Timişoara, ruptă în două de şantiere: de luni nu se mai circulă nici prin zona Cetate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zonele care vor fi reabilitate. FOTO: Primăria Timişoara
Zonele care vor fi reabilitate. FOTO: Primăria Timişoara

Trecerea dinspre nordul oraşului spre sud şi invers va deveni şi mai dificilă începând de luni. Traficul în oraş era deja îngreunat de şantierul de la pasajul Michelangelo, iar în câteva zile se va deschide şi şantierul pentru reabilitarea zonei Cetate.

Se prevede închiderea totală a perimetrului cuprins între capătul străzii Gheorghe Lazăr, Modex şi Piaţa Mărăşti. Nu se va mai circula în zona Piaţa Sf. Gheorghe, fiind închis total traficul rutier în Piaţa Libertăţii şi pe mai multe străzi, inclusiv Vasile Alecsandri, V.V. Delamarina şi Emanoil Ungureanu.

„Atenţionăm şoferii că nu se va mai putea face traversarea de la nord la sud a oraşului prin zona Cetate şi  vor trebui să aibă în vedere  faptul că va fi permisă circulaţia vehiculelor autorizate pentru lucrări, cele care intră şi ies din şantier.  Menţionăm că la finalizarea lucrărilor, ca în oraşele istorice europene, străzile din zona Cetate vor deveni pietonale. Recomandăm şoferilor să folosească parcările municipalităţii: Piaţa 700, cea din spatele magazinului Bega, Hotel Central, Piatra Craiului, cea care aparţine CJT de lângă Materna, precum şi parcările private din zona centrală”, a spus primarul Nicolae Robu.

Citeşte şi:

FOTO Centrul Timişoarei întră în reabilitare. Peste doi ani cartierul Cetate va fi de nerecunoscut

FOTO Fântâna cu peşti din centrul Timişoarei a fost colorată spectaculos

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite