Târg de vacanţă la mall: Excursii exotice, călătorii de aventură, concedii relaxante, croaziere de lux, city breaks în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mall-ul din Timişoara a pregătit cea de a XI-a ediţie a Târgului de Turism
Mall-ul din Timişoara a pregătit cea de a XI-a ediţie a Târgului de Turism

Cei aflaţi în căutarea vacanţei ideale, Iulius Mall a pregătit pentru acest week-end un târg de turism cu o bogată ofertă

Cea de-a XI-a ediţie a Târgului de Turism „Shop-ul de Vacanţă” îşi aşteaptă clienţii de vineri,  până duminică, inclusiv, la parterul Iulius Mall. Excursii exotice, călătorii de aventură, concedii relaxante, croaziere de lux, destinaţii de shopping, „city breaks” în marile oraşe ale lumii – toate acestea se află în portofoliile expozanţilor. Evenimentul va reuni agenţii de turism şi hoteluri din ţară şi străinătate.

Cei care sunt atraşi de scuba diving se pot înscrie la cursurile oferite de Şcoala de Scufundări, iar cei care doresc să înveţe o limbă străină se pot adresa standului Integral Programe Educaţionale, care oferă astfel de tabere de vară pentru copii şi nu numai. 

La târg vor fi prezente şi hoteluri din Ungaria, specializate în welness şi SPA, precum şi reprezentanţi ai unor localităţi turistice din ţară, precum Arad, Săliştea de Sus, Straja şi Borş.

De asemenea, pe toată perioada târgului, agenţiile de turism vor avea reduceri „early-booking” şi oferte promoţionale pentru Paşte şi 1 Mai. 

În plus, cei aflaţi în căutarea destinaţiei perfecte pentru voiaj vor participa la tombole cu premii relaxante. Astfel, marele premiu este oferit de agenţia As Tour: 7 nopţi de cazare, în cameră dublă, în insula Thassos, cu plecare din 3 august 2013, la vila „La Luna”, cu piscină, transport şi taxa de feribot incluse. 

Alte cadouri care pot fi câştigate sunt: un sejur de 6 nopţi, de Paşte, în Insula Corfu, oferit de agenţia Cardinal, o vacanţă pentru două persoane la Mamaia, oferită de agenţia Mareea şi o zi la Belgrad, oferită de Ultramarin.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite