Să curgă bere pe Bega: A fost inventat un nou festival al berii la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezident Ex va cânta la Timişoara Fest Foto: arhivă
Rezident Ex va cânta la Timişoara Fest Foto: arhivă

Primăria şi Bere Timişoreana au pus la cale încă un festival. Prima ediţie a Timişoara Fest se va desfăşura în perioada 21-23 iunie, pe platoul stadionului "Dan Păltinişanu"

Nici bine nu s-a încheiat tradţionala Sărbătoare a Berii, de la Timişoara, în acelaşi loc, de pe platoul stadionului, va avea loc un nou festival de bere, cam pe acelaşi calapod.

Ciudat este că organizatorii de evenimente se încăpăţânează să ofere aceleaşi tipuri de spectacole de ani buni de zile.

Aceştia ar putea să arunce din când în când şi un ochi pe la vecinii de la Szeged, care vin de fiecare dată cu evenimente inedite. De exemplu, săptămâna trecută, la Deja Vu Festival, au concertat printre alţii Modern Talking, Gigi D'Agostino, Alphaville şi Culture Beat.

În cele trei zile de la Timişoara Fest, vor urca pe scena de lângă stadion trupe autohtone precum Compact (vineri), Rezident EX (sâmbătă) sau Iris (duminic), dar şi trupe şi artişti mai mult sau mai puţin cunoscute precum  When Violin Meets Guitar, School of Rock, Phaser, Dj Blue Ice, Puycula, Alexandra Mitroi, Malena, Rubik`s Cube, The Case, Robo, Dj Alyo, Dj Adrian Michael, Fely Donose, Horea Crişovan şi Crisitan Daniel.

Vor mai fi anasmbluri de muziciă populară, cât şi mai multe formaţii de dans

Rezident Ex revine la Timişoara

„Probabil că numai cei care au trecut printr-o experienţă de viaţă similară, înţeleg cu adevărat bucuria pe care o simţi atunci când te întorci din nou acasă”, mărturisesc deopotrivă Tavi Iepan, Christian Podratzky şi Adi Popescu, cei trei membri ai grupului Rezident Ex născuţi în Timişoara care, de fiecare dată când sunt chemaţi, renunţă la activităţile cotidiene în ţările de reşedinţă - Germania şi Franţa - şi iau primul avion spre oraş.

Chiar dacă este născut la Arad, Ovidiu Ioncu-Kempes împărtăşeşte sentimentele colegilor săi de trupă, pentru că la Timişoara s-a lansat cariera lui muzicală.

Primul concert în România a fost acasă, la Timişoara, pe 3 august 2012, pe scena din Piaţa Unirii, iar lansarea albumului de debut, Alpha a fost pe 3 mai 2013, în clubul Daos. Astfel că Timişoara Fest organizat de Timişoreana, nu putea fi refuzată de Rezident Ex, care cântă sâmbătă, de la ora 22.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite