Replică a „cutremurului” din Poliţia Timiş. Singurul şef rămas în libertate după arestarea inspectorului-şef şi a unui adjunct, dus la DNA pentru audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Popescu

Adjunctul Poliţiei Timiş, comisarul-şef Gheorghe Popescu, singurul şef de la conducerea IPJ rămas în libertate după arestarea inspectorului-şef Sorin Munteanu şi a adjunctului Florin Bolbos a fost dus pentru audieri la DNA.

„Zguduit” din temelii de arestarea inspectorului-şef Sorin Munteanu, a adjunctului Florin Bolbos şi a şefului de la Rutieră, Marcel Crăciunescu, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş părea să îşi găsească liniştea odată cu numirea unui nou adjunct în locul lui Bolbos şi a unui nou inspector-şef în locul lui Munteanu.

La doar o zi de la instalarea pe funcţie a comisarului-şef  Ioan Mirescu, împuternicit la comanda IPJ, şi la doar câteva ore după ce Mirescu a avut o şedinţă cu şefii de structuri pentru îmbunătăţirea imaginii instituţiei şi creşterea încrederii poulaţiei în Poliţie, comisarul-şef Gheorghe Popescu, întors pe funcţia de adjunct după un proces în instanţă, a fost dus la DNA. Potrivit pressalert.ro, care citează surse apropiate anchetei, Popescu este acuzat de fapte de corupţie, odată cu aducerea sa la DNA fiind adus şi un televizor. Avocatul lui Popescu, Carmen Obârşanu, a declarat că a fost sunată de clientul său, care i-a spus că o aşteaptă la DNA, dar „nu e nicio grabă”.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite