Remorcă frigorifică abandonată pe domeniul public

0
0

Poliţiştii locali au acţionat în ultimele zile pentru verificarea modului în care conducătorii de camioanelor de mare tonaj respectă legislaţia privind circulaţia în zonele restricţionate

Legea interzicerea camioanele de mare tonaj în multe zone din Timişoara, precum şi parcarea TIR-urior cu o masă mai mare de 3,5 tone pe domeniul public, dar asta nu înseamnă că este şi respectată cu sfinţenie.

De multe ori, şoferii de TIR-uri se rătăcesc pur şi simplu prin Timişoara, dar există şi cazuri în care uită să respecte regulamentele. Poliţiştii locali le-au pus însă gând rău.

În urma verificărilor din ultimele zile au fost aplicate o serie de sancţiuni cu valori între 630 lei şi 1.000 lei în zone bulevardului Liviu Rebreanu, zona Freidorf – str. Banatul şi Polonă şi Calea Şagului.

Numai ieri au fost aplicate, în decurs de mai puţin de o oră, trei sancţiuni pentru nerespectarea indicatoarelor şi pătrunderea autovehiculelor de mare tonaj în zonă restricţionată”,  a spus Dana Seracin, purtător de cuvânt la Poliţia Locală.

Un alt caz mai deosebit este cel al unei remorci parcată într-o zonă amenajată ca parcare pe bulevardul Rebreanu pe care, deşi au fost lipite colante de sancţionare, proprietarul nu a luat-o din locul respectiv.

În acest caz se vor face demersurile pentru ca vehiculul, care are trei numere de înmatriculare diferite, să fie ridicat de pe domeniul public.
 

Mai multe - Timişoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite