FOTO Ceremonie de adio discretă pentru Zoltán Pánczél, la Domul din Piaţa Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceremonie religioasă în memoria lui Zoltan Panczel
Ceremonie religioasă în memoria lui Zoltan Panczel

Familia şi apropiaţii lui Zoltán Pánczél, au participat în această seară la o ceremoniei de adio, care s-a tinut în Domul Romano-Catolic, din Piaţa Unirii.

Trei preoţi de la Domul Romano-Catolic din Timişoara au ţinut o slujbă de rămas bun de la lui Zoltán Pánczél, supranumit “Părintele Fornetti” din România, care a decedat în urma unui infarct în nopatea de 28 ianuarie, în casa lui Timişoara. Avea doar 54 de ani.

Dorinţa familiei îndoliate a fost ca ce care vin să îşi exprime condoleanţele să aducă doar o floare, fără obişnuitele coroane.

Biserica din Piaţa Unirii a fost plină, numeroşi prieteni şi cunoscuţi dorin să aducă un omagiu pentru Zoltán Pánczél. Nu au lipsit liderii politicii ai partidelor minorităţii maghiare, Halasz Ferencz, preşedintele UDMR Timiş, Toro Tibor preşedintele PPCM, consulul Germaniei la Timişoara, Klaus Chistian Olasz, mulţi oameni de afaceri din Timişoara.   

De altfel, sicriul cu corpul neînsufleţit a fost deja transportat la Budapesta, unde va fi înmormântat Pánczél. În urmă cu câţiva ani, omul de afaceri a cumpărat un loc de veci într-un cimitir din Capitala Ungariei. Omul care a făcut din Fornetti franciza nr.1 în România a obţinut în urmă cu un an şi cetăţenia maghiară.

Zoltán Pánczél a fost consulul onorific al Ungariei la Timişoara, Cavaler al Marii Cruci a Ordinului Cavalerilor Suverani de Malta Sfântul Iosif din Ierusalim, părintele francizei Fornetti din România, membru fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei de Afaceri Ungare în România.


 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite