Prohibiţia din Complexul Studenţesc a trecut la nivelul următor: un bar a fost închis pentru că vindea alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scaunele localului vor fi goale pentru un timp. FOTO: Poliţia Locală
Scaunele localului vor fi goale pentru un timp. FOTO: Poliţia Locală

Primăria Timişoara a decis de câteva luni ca în perimietrul campusului universitar să nu mai fie permisă vânzarea de băuturi alcoolice. Poliţia Locală a aplicat de atunci zeci de sancţiuni firmelor care nu s-au conformat, iar aseară a fost închis primul bar.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au suspendat activitatea unei noi societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în Campusul Universitar. Patronii societăţii Manitaris Company SRL au fost sancţionaţi în ultima săptămână de patru ori, cu amenzi totale de 6.000 lei, pentru comercializarea de băuturi alcoolice în zona Complexului Studenţesc, unde acest lucru este interzis.

Înainte de a pune lacătul pe uşa barului, poliţiştii locali au mai aplicat o sancţiune, de 400 lei, pentru că societatea funcţiona fără acord de funcţionare şi apoi au suspendat activitatea acesteia până la intrarea în legalitate. Acesta este cel de-al doilea caz după ce săptămâna trecută un alt club care funcţionează pe Calea Aradului a fost închis din aceleaşi motive. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite