Primul turneu de dezvoltare personală, la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timisorenii au ocazia sa investeasca in cursuri motivationale
Timisorenii au ocazia sa investeasca in cursuri motivationale

Te consideri deschis la minte şi gata să investeşi în pregătirea ta personală şi profesională? Dreams Come TRUE Coaching for Succes prin de Elena Capruciu, în parteneriat cu Grupul de Comunicare Praemium, debutează cu primul proiect de nivel național, destinat dezvoltării personale şi coaching-ului, "Trăind cu mine însumi".

Primul workshop din cadrul acestui proiect va avea loc între 21-23 octombrie, la Hotelul Boavista, în centrul Timișoarei. Evenimentul durează trei zile, prima zi fiind deschisă publicului larg, curios să afle mai multe despre coaching. Următoarele doua zile sunt rezervate unui număr maxim de 50 de participanți, care vor învăţa să și gestioneze mai bine viața personală, profesională și să și armonizeze mintea, trupul și sufletul prin metode profesioniste de coaching.

Medicul prins cu salam în geantă a trecut printr-o tragedie în familie. „O fi afectat-o", spun colegii

Workshop-ul va fi susținut de catre Elena Capruciu, Life&Business Coach acreditat internațional, membru al Asociației Române de Coaching și Miruna Leonte, în calitate de facilitator.

Culisele scandalului dintre RATT și ENEL: interese de milioane de euro

Coaching-ul este o metodă de dezvoltare personală, care asigură atingerea succesului și a excelenței atât în plan personal, cât și professional, prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacităților de care dispune fiecare om.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite