Primarul Timişoarei, descriindu-se pe sine pe Facebook: „Joacă fotbal ca vârf de atac. Îi place să asculte muzică, dar şi să cânte la chitară şi voce şi să compună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Timişoarei Nicolae Robu şi-a făcut o descriere foarte detaliată pe pagina oficială de Facebook. Edilul se descrie vorbind despre sine la persoana a treia, iar la informaţii personale a ţinut să menţioneze că joacă fotbal ca vârf de atac „în echipa Universităţii „Politehnica” din Timişoara -pe care, de altfel, o şi conduce-, în echipe ad-hoc pentru jocuri demonstrative”.

Dependent de Facebook, reţea pe care o foloseşte pentru comunicarea cu cetăţenii şi pentru a-şi transmite mesajele, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a făcut pe pagina sa oficială de Facebook o descriere detaliată prin care arată şi marile sale pasiuni: fotbalul şi muzica. Nicolae Robu menţionează la capitolul „Biografie”, faptul că a fost „de 2 ori rector, de 4 ori prorector”, dar şi senator, respective cadru didactic universitar.

Cea mai lungă este lista de „Informaţii personale”. Pe lângă detalierea experienţei politice, Robu se descrie vorbind despre sine la persoana a treia ca un om care „îi place să vizioneze fotbal şi este iniţiatorul proiectului ACS Poli Timişoara şi unul dintre principalii decidenţi în Clubul ACS Poli Timişoara”

La următorul punct Robu mai spune despre sine: „Joacă el însuşi fotbal, ca vârf de atac, în echipa Universităţii Politehnica" din Timişoara -pe care, de altfel, o şi conduce-, în echipe ad-hoc pentru jocuri demonstrative, alături de foşti fotbalişti -a jucat cu Hagi, McKein, Rotariu, Giuchici, Velcea ş.a.-, dar şi în diverse alte formule, alături de prieteni, studenţi, etc”.

Primarul Timişoarei nu uită să menţioneze şi o altă mare pasiune a sa: muzica. La fel ca în cazul fotbalului, unde a trecut în revistă nume mari cu care a jucat fotbal, Nicolae Robu menţionează numele grele din muzică alături de care a cântat. „ Îi place să asculte muzică, dar şi să cânte la chitară şi voce şi să compună. Are cca 30 compoziţii proprii, dintre care 13 sunt şi orchestrate, fiind avute în vedere pentru un posibil album. A cântat în Clubul timişorean The Note, împreună cu Nicu Covaci, Ovidiu Lipan-Ţăndărică şi ceilalţi membri ai trupei Phoenix”, mai scrie Robu despre sine.

În fine, Robu mai spune despre el că „poate fi văzut jucând fotbal, respectiv văzut şi ascultat cântând la chitară şi voce, pe site-ul său politic, www.nicolaerobu.ro”. În fapt, site-ul www.nicolaerobu.ro nu există, cei care accesează acest site fiind direcţionaţi spre pagina de Facebook a primarului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite