Primăria Timişoara vrea să execute silit familia care a evacuat o aripă a Spitalului de Copii

0
0
Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” a rămas fără un corp de clădire. FOTO: Arhivă
Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” a rămas fără un corp de clădire. FOTO: Arhivă

Edilii „contraatacă” după ce un corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”a fost retrocedat familiei Cârpaci, iar aceştia au evacuat bolnavii şi medicii din imobil. Se pare că clanul are datorii de ani de zile către autorităţi.

După ce a pornit un adevărat război împotriva propriului viceprimar, Traian Stoia, acuzându-l, printre altele, că a dat presei informaţii care nu intrau în atribuţiile acestuia, primarul Nicolae Robu a spus luni că primăria se va folosi chiar de dezvăluirile făcute de viceprimarul „incriminat” pentru a lupta cu clanul Cârpaci, care a evacuat o aripă a Spitalului de Copii.

Este vorba despre un alt imobil al clanului, de pe strada Mihai Eminescu, la care au fost efectuate în trecut lucrări fără autorizaţie, sancţiunile şi penalizările acumulate în timp ajungând la aproape 400.000 de lei. „Cerem executarea silită a clanului Cârpaci pentru că pe strada Eminescu numărul 6 a efectuat lucrări neautorizate şi noi am obţinut o sentinţă irevocabilă prin care se cere aducerea ei la stare iniţială, în caz contrar sancţiunile fiind de o sută de lei pe zi. Timp de zece ani, cât s-au scurs de când s-a dat această hotărâre, s-a strâns o sumă destul de mare”, a spus Nicolae Robu. Pe de altă parte, şi autorităţile au datorii către clanul Cârpaci, chiar mai mari decât suma pe care rromii o datorează edililor, pentru chiria la clădirea recent evacuată a Spitalului de Copii.

Citeşte şi:

Clanul Cârpaci a evacuat secţia de TBC a Spitalului de Copii din Timişoara

Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timişoarei, despre evacuarea de la spitalul de copii: “Au lucrat mână în mână, diverşi: notari, avocaţi, instanţe”

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite