Preşedintele Federaţiei Române de Atletism a uitat 10.000 de euro în aeroportul din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Ion, preşedintele Federaţiei Române de Atletism, a fost protagnostul unei scene din filmele cu Mr.Bean. Angajaţii Aeroportului Timişoara i-au returnat plicul cu 10.000 de euro, pe care l-a uitat pe un bancomat

Agitaţie mare pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara. Servicile de securitate ale aeroportului au fost alarmate de prezenţa unui plic suspect lăsat pe unul din bancomatele din aerogară.

Conducerea aeroportului a preluat plicul cu mare grijă, iar când l-au desfăcut, surpriză mare, au găsit înăuntru 10.000 de euro. 

Au fost analizate imediat înregistrările de pe camerele de supraveghere, iar în scurt timp au descoperit şi persoana care a lăsat plicul pe bancomat. Acesta stătea lejer la o cafea în aşteptarea îmbarcării în avionul de Bucureşti. 

Cel care a uitat plicul cu 10.000 de euro era Sandu Ion, nimeni altul decât preşedintele Federaţiei Române de Atletism.

În momentul în care i s-a spus că numere banii, Sandu Ion a avut o reacţie bizară refuzând în primă fază să fac acest lucru. Până la urmă a fluturat un pic bancnotele şi le-a pus înapoi în plic. El a spus că banii erau pentru fiica lui care este jucătoare de tenis în Elveţia.

Sandu ion a declarat reprezentanţilor aeroportului că pur şi simplu a uitat de plicul cu bani şi dacă nu ar fi fost recuperat de către angajaţii de acolo ar fi plecat la Bucureşti cu o pagubă majoră.

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Atletism e fost sprinter, actualmente om de afaceri cu o avere cifrată la aproximativ 20 de milioane de dolari. 

Citiţi şi:
 

FOTO Alegeri cu scandal la Federaţia de Atletism, omul de afaceri Ion Sandu e noul preşedinte. Gabriela Szabo: "M-a atacat un om care dormea în şedinţe"

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite