Pregătiri pentru alpinism şi pedalare de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O inedită expoziţie de echipamente pentru sporturi de vară îi aşteaptă pe timişoreni în curtea pensiunii Casa Leone. În cadrul Outdoor Sport Market 2011 vor avea loc demonstrații, expoziții și workshopuri.

Outdoor Sport Market 2011 este o manifestare organizată de o mâna de iubitori ai sportului. După succesul din decembrie cu expoziţia de echipamente pentru sporturile de iarnă, a venit rândul pentru amatorii de mişcare în sezonul de vară. Iubitorii de ciclism, tenis, jogging, alpiniştii sau căţărătorii sunt aşteptaţi la expoziţia cu vânzare la care vor găsi echipamente noi şi second-hand.

Vor găsi aici servicii pentru experimente unice. Vor avea loc prezentări făcute de alpinişti profesionişti, workshopuri, cursuri de prim-ajutor, expoziţii foto şi multe alte surprize”, a declarat Adel Vigdorovici, organizatorul evenimentului.

Astăzi, de la ora 19.00, sunt programate prezentarea alpinistului Torok Zsolt şi vizionarea filmului „Cerro Aconcagua – Vaya Con Dios Segnores”. Sâmbătă, de la ora 13.00, vor fi prezentate şi metode de asigurare în căţărare, cum se face un nod de bază şi alte secrete destăinuite de One Move. Duminică,  de la ora 13.00, timişorenii vor afla cum se întreţin corect bicicletele. Urmează o demonstraţie de echilibristică şi acrobaţii pe bicicletă organizată de clubul Tibiscus. La ora 15.00 începe un curs de prim-ajutor în cazul accidentelor pe munte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite