Pot începe lucrările de lărgire la patru benzi a drumului Timişoara-Dumbrăviţa-Autostrada Vestului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul care traversează Dumbrăviţa va avea patru benzi
Drumul care traversează Dumbrăviţa va avea patru benzi

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a anunţat că poate începe lărgirea drumului care leagă Timişoara de Autostrada Vestului

Licitaţia pentru lucrările de lărgire a drumului care leagă Timişoara-via Dumbrăviţa şi Giarmata, a fost contestată de unul dintre participanţi. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor nu a tergiversat prea mult cazul şi a dat câştig de cauză Consiliului Judeţean Timiş. 

“Instanţa a admis contestaţia Consiliului Judeţean la decizia C.N.S.C. prin care se cerea reanalizarea ofertelor depuse în cadrul licitaţiei, astfel încât în perioada următoare putem semna contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor. Acest fapt arată că ne-am făcut treaba în mod profesionist şi am ales cele mai bune soluţii pentru un proiect dorit şi aşteptat de foarte multă lume şi care va ajuta enorm traficul rutier”, a anunţat Călin Dorba, pe pagina sa de Facebook.

Valoarea lucrărilor se ridică la 52 de milioane de lei, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional.

Proiectul prevede două tronsoane separate, unul în continuarea celuilalt. Primul tronson este cel de la sensul giratoriu de la intrare în Dumbrăviţa (care curpinde practica drumul din localitate) până la centura Timişoarei.

Dumbrăviţa în 2018 FOTO Ş.Both



Cel de-al doilea tronson este cel de la centura Timişoarei (de la ieşirea din Dumbrăviţa) până la sensul giratoriu de la urcarea pe Autostrada A.


 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite