Poliţiştii sesizaţi de decapitarea unui om cu drujba au ignorat primul apel primit la 112. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Sebastian Muneanu, acuzat că a omorât un om, tăindu-l cu drujbaCiteste mai mult: adev.ro/pmeam8
Doru Sebastian Muneanu, acuzat că a omorât un om, tăindu-l cu drujbaCiteste mai mult: adev.ro/pmeam8

Inspectoratul de Poliţie Timiş susţine că în urma verificărilor, s-a stabilit că după primul apel la 112, nu a fost direcţionat echipaj la faţa locului, de către dispecer.

În 31 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul 112 cu privire la faptul că o persoană a distrus cu o drujbă uşa de acces a unui imobil de pe raza comunei Sânandrei. 

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 32 de ani, ar fi tăiat în zona capului un bărbat, de 45 de ani, cu o drujbă. 

Bărbatul, cercetat pentru omor calificat, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în prezent este arestat preventiv, aflandu-se în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă din cadrul I. P. J. Timiş. 

În urma comiterii faptei, conducerea I. P. J Timiş a declanşat verificări interne, privind activităţile specifice desfăşurate ante şi post eveniment, dar şi cu privire la modul de acţiune al tuturor poliţiştilor, de la momentul semnalării până la finalizarea cercetării la faţa locului. 

“În urma verificărilor, s-a stabilit că în urma primului apel la 112, nu a fost direcţionat echipaj la faţa locului, de către dispecer. Ulterior, la al doilea apel, după 7 minute, a fost trimis un echipaj, care a constat omorul şi a identificat şi imobilizat autorul faptei. La data de 21 februarie a.c., conducerea I. P. J Timiş a declanşat cercetarea prealabilă faţă de poliţist, totodată, fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu privire la săvârşirea infractiunii de neglijenţă in serviciu, de către poliţist”, au transmis astăzi cei de la IPJ Timiş.

Crimă înfiorătoare lângă Timişoara: Un bărbat a fost decapitat cu o drujbă. În casă erau şi copiii victimei

VIDEO Cum arată criminalul care a decapitat un om cu drujba. Prima declaraţie a ucigaşului de la Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite