Patru victime, între care doi copii, după explozia unei butelii. Zeci de persoane s-au autoevacuat

0
Publicat:

Patru persoane, între care doi copii, au suferit arsuri pe 10-20 la sută din suprafața corpului, în urma unei explozii produse sâmbătă, 9 decembrie 2023, la un bloc din localitatea Giarmata, județul Timiș.

Explozia a avut loc în Giarmata, județul Timiș FOTO ISU
Explozia a avut loc în Giarmata, județul Timiș FOTO ISU

„În data de 09.12.2023, la ora 11:56, am fost anunțați prin apel SNUAU 112 despre o explozie de butelie produsă la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Industriilor, în localitatea Giarmata”, a anunțat ISU Timiș.

Potrivit pompierilor, a fost alertat de urgență Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, trei echipaje SMURD, dintre care, unul cu medic, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic și un microbuz de transport persoane din cadrul Detașamentului 2 Timișoara.

„Explozia nu a fost urmată de incendiu. În urma evenimentului, 45 persoane s-au autoevacuat, rezultând patru victime (doi adulți și doi minori, din apartamentul în cauză). Au fost afectate două apartamente, pe o suprafață de aproximativ 20 mp fiecare”, a mai transmis ISU Timiș.

Explozia a avut loc în Giarmata, județul Timiș FOTO ISU
Explozia a avut loc în Giarmata, județul Timiș FOTO ISU

Potrivit pompierilor, cele patru victime au fost transportate la spital de către echipajele medicale, având arsuri de gradul al doilea pe 10-20 la sută din suprafața corpului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite