Explozie de butelie urmată de incendiu, în Prahova. O femeie a suferit arsuri

0
Publicat:

O explozie urmată de un incendiu s-a produs într-o locuinţă din comuna prahoveană Măneşti. În urma deflagraţiei, o femeie a fost rănită, suferind arsuri pe faţă şi la mâini.

Pompierii intervin la o explozie. FOTO ISU Sibiu
Pompierii intervin la o explozie. FOTO ISU Sibiu

O butelie a explodat, luni seară, 4 decembrie 2023, într-o casă din satul Coada Izvorului, comuna Măneşti din judeţul Prahova. În urma deflagraţiei, camera a fost cuprinsă de flăcări.

„La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta într-o cameră de locuit la nivelul izolaţiei de polistiren, fiind lichidat în cel mai scurt timp”, transmite ISU Prahova.

În urma deflagraţiei, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost rănită, suferind arsuri de gradele doi şi trei la nivelul feţei şi al mâinilor. La ora transmiterii acestei ştiri, ea primeşte îngrijiri medicale din partea unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

La locul evenimentului au intervenit, de asemenea, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Un copil de 9 ani, în stare gravă la spital din cauza unei petarde: Băiatul a rămas fără două degete

Un copil de nouă ani din Prahova a rămas fără două degete și a suferit arsuri grave din cauza unei petarde, conform observatorulph.

Un copil de numai nouă ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești din cauza unei petarde, duminică, 3 decembrie 2023.

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Ciorani au fost sesizaţi prin apel 112 că o persoană ar fi fost rănită în urma exploziei unei petarde, în comuna Fulga. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un copil de 10 de ani care prezenta leziuni la două dintre degetele mâinii stângi”, a transmis, luni, IPJ Prahova, potrivit News.ro.

Potrivit primelor informații, victima a suferit arsuri și plăgi la ambele mâini și la nivelul feței. În plus, au fost amputate două degete de la mâna stângă. De asemenea, în urma exploziei are și ochii afectați.

Copilul a fost transferat la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite