Pagina de Facebook Infotrafic Timiş a blocat postările despre filtre de poliţie. Internauţii vin în spijinul poliţiştilor care caută un ucigaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii care fac filtre au fost dotaţi cu veste antiglonţ
Poliţiştii care fac filtre au fost dotaţi cu veste antiglonţ

Pagina de Facebook Info Trafic jud.Timiş, care are peste 54.000 de membri, a blocat toate informaţiile ce includ filtre de poliţie.

Pagina Info Trafic jud.Timiş, locul unde şoferii pot posta şi afla informaţii legate de evenimentele din trafic (accidente, radare, filtre, drumuri blocate etc.) vine în sprijinul poliţiştilor care îl caută pe fugarul Ionel Marcel Lepa, cel care a ucis duminică un om al legii.  

“În urma unui nefericit eveniment în care un poliţist din Recaş a fost ucis de un urmărit internaţional prin împuşcare, echipa Infotrafic Timisoara, a luat hotărârea de a bloca toate postările ce includ filtre de poliţie în municipiu sau judeţ până când acesta va fi prins. Toate gândurile noastre se îndreaptă spre familia poliţistului ucis. Sincere regrete…Politistul avea doar 43 de ani! Oricine are detalii, să sune de urgenţă la 112! Mulţumim pentru înţelegere!”, au transmis administratorii paginii.

Poliţia este în alertă. Sunt filtre în numeroase zone din preajma Timişoarei. Poliţiştii au fost dotaţi cu veste anti glonţ.

Filtru Timiş
Filtru Timiş
Filtru Timiş



Citiţi şi:

VIDEO Mărturia femeii care i-a dat primul ajutor poliţistului împuşcat: „Poliţia şi salvarea au venit cam târziu. Cred că a fost după o oră, foarte târziu!“


Vesta antiglonţ l-ar fi putut salva pe poliţistul Cristian Amariei. „Cum se poate apăra un poliţist cu pieptul gol şi cu pistol vechi de 45 de ani?”

Ucigaşul poliţistului din Timiş, încă liber. Căutările sistate pe timpul nopţii au fost reluate: „Este rănit destul de serios”

VIDEO Prima reacţie a Poliţiei Române în cazul poliţistului ucis în misiune. Carmen Dan: „Se întâmplă şi astfel de tragedii”

Reacţia lui Traian Berbeceanu după uciderea unui poliţist aflat în misiune: „Nu, doamnă ministru. Colegul nostru nu avea echipament de protecţie”

Fugarul care a împuşcat mortal un poliţist este recidivst. A fost condamnat la 16 ani de închisoare şi era urmărit pentru că a atacat un fermier cu cuţitul

Filmul evenimentelor în cazul poliţistului din Timiş împuşcat mortal. Fugarul s-a ascuns într-o casă de unde a deschis focul

Cine este poliţistul împuşcat mortal de un tâlhar dat în urmărire generală. Avea 44 de ani şi era tatăl a doi copii

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite