Nicolae Robu a decis să se retragă de la conducerea PNL Timiş. Alin Nica aşteaptă să preia filiala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu, care a pierdut alegerile locale în faţa lui Dominic Fritz de la USR-Plus, este pregătit să renunţe şi la funcţia de preşedinte PNL Timiş.

UPDATE Nicolae Robu, care este preşedintele PNL Timiş din 2017, a transmis, luni, demisia liderului partidului, Ludovic Orban.

„Domnule preşedinte PNL, având în vedere pierderea de către mine a alegerilor locale pentru funcţia de Primar al Timişoarei, prin prezenta, îmi dau demisia din funcţia de Preşedinte al Filialei Timiş a PNL. Cu stimă şi urări de succes pentru dv şi pentru PNL, Nicolae Robu”, a a transmis Robu.

Urmează alegeri în partid

Alin Nica, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş după alegerile de duminică, a anunţat că Nicolae Robu, liderul PNL Timiş, a decis să se retragă de la preşedinţia filialei.

“Domnul preşedinte Robu deja ne-a anunţat că va renunţa la această poziţie aşa că vom vedea ce se va întâmpla, ne vom consulta cu colegii, cu conducerea filialei şi vom lua decizia care se impune în viitorul apropiat. Dacă este necesar, iau în calcul o candidatură la preşedinţia filialei, de ce nu. Am mai candidat o dată şi cred că ştiu ce trebuie să facem ca să câştigăm în continuare alegerile”, a declarat Alin Nica, pentru Radio Timişoara.

Vă mai recomandăm:

Alin Nica, noul preşedinte al CJ Timiş. Primarul Eurovision a câştigat detaşat

Dominic Fritz, primarul german al Timişoarei: Un oraş european a ales un primar european

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite