Muzicienii timişoreni ajută copiii bolnavi de cancer: “Muzica poate vindeca prin emoţie şi vibraţie pozitivă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi muzicieni din Timişoara se vor reuni într-un recital extraordinar cu scop caritabil, pentru a ajutora Asociaţia ” Little People”, care se ocupă de copiii bolnavi de cancer din Timişoara

Evenimentul “ROUTE 44 ”iniţiat de solista de blues/jazz Mirela Iacob, va avea loc duminică, 14 aprilie, de la ora 19.00, în sala de concerte a Colegiului Naţional “Ion Vidu” şi va reuni câteva din cele mai importante nume ale scenei muzicale timişorene. 

 “Muzica e un limbaj universal. Prin mesaj, emoţie şi vibraţie pozitivă, muzica poate ajuta, poate bucura. Poate vindeca. De aici a pornit proiectul meu, de a organiza un concert caritabil pentru copii, în care să invit muzicieni  timişoreni  de marcă, din muzica clasică, jazz, blues şi rock. Când i-am cunoscut pe oamenii minunaţi din  Asociaţia ”Little People” am avut convingerea că erau cei pe care îi căutam.  Şi că prin muzica noastră îi putem ajuta pe copiii bolnavi de cancer”, a declarat Mirela Iacob.

Pe scenă vor urca, pe lângă solista Mirela Iacob, pianistul Teo Milea, Zsolt Szabo (chitară), Victor Miclăuş (bass), Vali Potra (tobe), Teo Pop (clape), Sorina Savii (vibrafon), Ion Dorobanţu (chitară), Lician Nagy (saxofon), Petre Ionuţescu (trompetă) lu Joe Gaspar (voce-muzicuţă).

Evenimentul se desfăşoară sub egida Asociaţiei nonguvernamentale Doremi pentru copii.

Biletele la concertul “ROUTE 44” pot fi achiziţionate la Librăriile Cărtureşti de pe str. Mercy şi din Iulius Mal. Înainte de concert vor fi puse în vânzare şi la Sala ”Vidu”. Preţul biletului este de 25 lei. 

Se pot încheia contracte de sponsorizare, iar donaţiile vor fi făcute în contul Asociaţiei Doremi pentru copiii: IBAN RO61 INGB 0000 9999 0229 7840 (cu specificarea CONCERT).

Banii strânşi vor ajunge la Asociaţia Little People pentru Programul zilnic de suport psiho-social oferit copiilor afectaţi de această boală cruntă.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite