Muzica teatrului la Scârţ: concert cu Cári Tibor, laureatul UNITER

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cari Tibor şi Sânziana Tarţa
Cari Tibor şi Sânziana Tarţa

Trio-ul Cári Tibor – pian, Sânziana Tarţa – voce, Sorina Savii – vibraphone, promite „ o incursiune muzicală în spiritul tangoului”, în clubul Scârţ

Muzica + Teatru = Muzica Teatrului. Aceasta este formula infailibilă care îl readuce pe compozitorul-pianist Cári Tibor în faţa publicului său din Timişoara, într-un concert-eveniment. Distins cu Premiul Special  al UNITER pentru Muzică de Teatru, la Gala 2013,  Cári Tibor a făcut din formula „Muzica Teatrului” un brand puternic pe scena din România şi din afara ţării. 

„Plasticidul” său artistic a generat evenimente muzicale captivante şi a atras un public care s-a înrolat entuziast şi fidel în „războiul” împotriva „muzicii de gata”. Muzica Teatrului va răsuna marţi, 26 martie 2013, de la ora 21.00, la Scârţ, pe strada Zoe nr.1.

Alchimia evenimentului  e dată de formula aleasă pentru acest concert: Cári Tibor – pian, Sânziana Tarţa – voce, Sorina Savii – vibraphone. Trio-ul promite „ o incursiune muzicală în spiritul tangoului”. 

Programul serii cuprinde piese compuse de  Cári Tibor pentru spectacole precum Hamlet, Turandot, Dar cu pianistul cine dansează?, Slugă la doi stăpâni, Livada de visini, Identităţi, La răscruce de vânturi, Scaunele, Făt frumos din lacrimă. 

Biletul pentru concert costă 15 lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite