Morți învăluite în mister la Timișoara. Mamă și fiu găsiți decedați în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 49 de ani și fiul ei de 24 de ani au fost găsiți decedați într-un apartament din Timișoara. Potrivit Poliției, pe corpurile victimelor nu au fost găsite urme de violență.

Cadavrele au fost găsite într-un apartament de pe Aleea Sănătății din Timișoara FOTO Arhivă
Cadavrele au fost găsite într-un apartament de pe Aleea Sănătății din Timișoara FOTO Arhivă

„Polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe Aleea Sănătății din Timișoara, au fost găsiți decedați o femeie, în vârstă de 49 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 24 de ani. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fata locului, stabilind că cele sesizate se confirmă”, a transmis Poliția Timiș.

Potrivit polițiștilor, „echipajul medical sosit la fata locului nu a identificat urme de violență pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor”.

Conform procedurii, Poliția a deschis în acest caz un dosar de ucidere din culpă, continuând cercetările pentru a stabili condițiile în care au murit femeia și fiul ei.

O primă ipoteză a anchetatorilor

Surse de la fața locului dezvăluie că tânărul de 24 de ani suferea de o boală gravă și era imobilizat la pat de mai mult timp.

Se pare că acesta ar fi decedat cu câteva zile înainte ca descoperirea tragică să fie făcută, din cauze naturale.

Într-o răsturnare dramatică de evenimente, mama sa, în vârstă de 50 de ani, incapabilă să suporte pierderea fiului său, s-ar fi spânzurat în bucătărie. Femeia ar fi suferit de depresie întrucât, în luna octombrie a anului trecut, îi muriseră ambii părinți.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite