Mihai Dobre, de la Şuie Paparude, plânge de fiecare dată când îl vede pe Michi în comă: "Poate că eu sunt mai slab din punctul acesta de vedere"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Dobre de la Şuie Paparude este în continuare la Timişoara Foto: Facebook
Mihai Dobre de la Şuie Paparude este în continuare la Timişoara Foto: Facebook

Mihai Dobre de la Şuie Paparude a rămas la Timişoara, alături de prietenul său Mihai Câmineanu, care se află în comă după ce a suferit un infarct la finalul concertului susţinut de Şuie Paparude la Re:frashTM

Mihai Dobre, perechea lui Michi de la Şuie Paparude, s-a arătat surprins de profesionalismul medicilor de la cele trei spitale din Timişoara, în care a ajuns până acum Mihai Câmpineanu. 

“Toată lumea a fost săritoare, toată lumea e OK, toţi medicii sunt super, profi, prietenoşi, asta m-a surprins. Şi nu neaparat că e Michi –pentru că nu suntem noi foarte cunoscuţi...Dar din păcate nu ajunge numai asta. La 40 de ani, pentru un tip care nu a avut probleme de sănătate majore până acum, e aiurea... La Spitalul Judeţean va fi un alt tip de consult, cu RMN cu tot, probabil că o să se afle mai multe”, a spus Dobrică.


Cei de la Şuie Paparude au primit sute de încurajări pe reţele de socializare, locul unde trupa îşi desfăşuară în mare parte existenţa având în vedere că posturile de televiziune au alte gusturi.


„Nu am apucat să răspund fanilor. De abia ieri am dormit după aproape 48 de ore. Am înţeles că pe net e toată lumea alături de noi. Îi respectăm pentru că noi suntem cu net-ul, cu televiziunile mai puţin. Le mulţumim. Să se gândească în continuare pozitiv la Michi. Sper să fie bine”, a mai spus Mihai Dobre.

Artistul de la Şuie Paparude a rămas la Timişoara, alături de soţia lui Michi, pentru a fi alături de prietenul său în aceste momente dificile.
 

„De fiecare dată când îl vedeam pe Michi în starea în care era nu mă puteam stăpâni să nu plâng. Poate că eu sunt mai slab din punctul acesta de vedere. Soţia lui, săraca, duce tot greul. E interfaţa dintre doctori, medici, sper să fie în continuare puternică ca şi până acuma. E nevoie. Mulţumesc prietenilor vechi şi noi, pe care i-am făcut la Timişoara, care s-au oferit să ne găzduiască zilele acestea. M-a surprins plăcut şi le mulţumsc foarte mult. Ai nevoie de aşa ceva. Am primit SMS-uri şi din străinătate, de susţinere, de înbărbătare şi că toată lumea se roagă pentru Michi. E frumos”, a mai spus Dobrică.

Citiţi şi:

FOTO Mihai Câmpineanu, artistul trupei Şuie Paparude, a fost transferat la Terapia Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara

Michi de la Şuie Paparude, între viaţă şi moarte. Artistul ar putea avea probleme neurologice grave

„Michi“ de la Şuie Paparude, în comă la un spital din Timişoara: „Situaţia lui este gravă şi este în stare critică“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite