FOTO Mihai Câmpineanu, artistul trupei Şuie Paparude, a fost transferat la Terapia Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Câmpineanu, artistul îndrăgitei trupe Şuie Paparude, a fost dus la cel mai mare spitalul din vestul ţării, pentru ca specialiştii neurologi să-l poată avea sub observaţie

„Michi” a fost dus cu o ambulanţă SMURD de la Clinica de Cardiologie la Spitalul Judeţean din Timişoara. 


Medicii au luat această decizie în urma investigaţiilor neurologice la care artistul a fost supus ieri. Dacă problema cardiac este stabilă, medicii au semne mari de întrebare legată de activitatea creierului. În timp ce inima nu a funcţionat, creierul nu s-a oxigenat. A durat ceva timp până a fost resuscitat pacientul. 


“Pacientul a fost transferat de la Institutul de Cardiologie şi va fi internat la Terapia Intensivă. Aici va rămâne sub supraveghere medicală”, a declarat Liana Gorun, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara.
 

Mihai Câmpineanu a fost supus, ieri, la Spitalul Judeţean din Timişoara, unor investigaţii neurologice.

“Pacientul a fost adus la la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a fi consultat de medicii neurologi. S-a făcut un diagnostic diferenţial. Situaţia lui este încă incertă, dar nu avem acordul familiei de a da mai multe amănunte despre starea medicală. El este în comă în acest moment”, a declarat, în această dimineaţă, Iulius Jugănaru, directorul Spitalului Judeţean din Timişoara.


Citiţi şi:

Michi de la Şuie Paparude, între viaţă şi moarte. Artistul ar putea avea probleme neurologice grave

„Michi“ de la Şuie Paparude, în comă la un spital din Timişoara: „Situaţia lui este gravă şi este în stare critică“

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite