Micuţii fotbalişti de la Electrica Timişoara au câştigat "Cupa Hagi Danone" şi merg în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucuria celor mici. FOTO: facebook.com/fotbalclubelectrica.timisoara
Bucuria celor mici. FOTO: facebook.com/fotbalclubelectrica.timisoara

Ultima fază a competiţiei din acest an s-a rejucat, ieri, după ce una dintre participante a fost sancţionată pentru nerespectarea regulamentelor turneului. Iniţial, Cupa a fost câştigată de CSŞ Corabia, dar la rejucare s-a impus Electrica Timişoara.

După disputarea turneului final de la Arad, la 1 iunie, CS Sporting Juniorul Vaslui a depus un memoriu împotriva echipei în faţa căreia a pierdut în finală, CSŞ Corabia. De fapt, vasluienii au dublat memoriul depus de Interstar Sibiu, echipă eliminată în semifinale de Corabia, ardelenii contestând dreptul de joc pentru patru dintre fotbaliştii adverşi.

Cum această competiţie face parte din calendarul FRF, oficialii Federaţiei au luat în serios plângerile şi au analizat cazul, dând dreptate celor care au depus memoriile. Organizatorii Cupei au decis că soluţia este rejucarea competiţiei, la Buftea, începând cu semifinalele, în care au intrat Electrica Timişoara, Sporting Juniorul Vaslui, Interstar Sibiu şi CFR Cluj.

Sporting Junior Vaslui nu s-a prezentat şi astfel Interstar Sibiu a câştigat cu 3-0 la masa verde, ajungând în finală. Tinerii fotbalişti de la Electrica Timişoara au avut de lucru în semifinala cu CFR Cluj, pe care au câştigat-o cu scorul final de 2-1. Fotbaliştii bănăţeni, antrenaţi de Vali Miculescu, au câştigat cu acelaşi scor, 2-1, şi finala cu Interstar Sibiu, câştigând astfel dreptul de a merge la Finala Internaţională, unde participă 32 de echipe de copii din toată lumea.

"Cupa Hagi Danone" este cea mai mare competiţie de fotbal din România pentru copiii cu vârste între 10 şi 12 ani. În fiecare an, câştigătoarea turneului naţional reprezintă România la turneul mondial, care în acest an se va desfăşura la Londra, pe stadionul "Wembley".

Citeşte şi:

Fotbal de caritate: sute de timişoreni au jucat pentru Terapia prin Apă

Premieră în fotbalul românesc: prima echipă din Liga a 5-a cu magazin online

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite