Marile hituri Dire Straits se vor auzi live, la Timişoara. Saxofonistul legendarei trupe concertează în Sala Capitol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris White vine la Timişoara cu formaţia Dire Staits Exprience
Chris White vine la Timişoara cu formaţia Dire Staits Exprience

Saxofonistul legendarei trupe Dire Straits vine să concerteze la Timişoara. Dire Streats Experienţe este proiectul lui Chris White, fostul saxofonist din Dire Straits, în perioada 1985-1995.

La mai bine de 35 de ani de la prima audiţie a melodiei “The Sultans of Swing”, saxofonistul Chris White alături de şase muzicieni de talie mondială vor interpreta live, la Timişoara, cele mai cunoscute hituri Dire Straits precum precum “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers în arms” sau “Romeo and Julliet”.

Concertul Dire Straits Experience va avea loc sâmbătă, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Aşadar, timişorenii vor avea ocazia să asculte marile hit-uri Dire Straits, însă fără legendarul Mark Knopfler, cel care înfiinţat trupa în anul 1977. Dire Staits şi-a încetat activitatea în 1995. De atunci, fiecare membru din formaţie şi-a continuat cariera muzicală în diferite trupe şi proiecte, însă aceştia au avut mână liberă să ducă mai departe şi muzica legendară de din peioada Dire Straits.

Dire Straits Experience, care va suţine concertul de la Timişoara, este condusă de Chris White - fostul saxofonist al formaţiei Dire Straits, în perioada 1985-1995. 

El a mai concertat în România în 2013. Alături de el va fi pe scenă şi Chris Whitten, cel care s-a aflat la tobe în ultimul turneu susţinut de Dire Staits. Din trupă mai fac parte Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters şi Michael Feat.



Biletele pentru concertul de la Timişoara au fost puse deja în vânzare, la preţuri între 100 şi 290 de lei. Există şi bilete în zona VIP la preţul de 390 de lei.

Ziua următoare, în 20 martie, britanicii vor concerta în Sala Palatului din Bucureşti.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite